"Mané olyan játékos, akivel Zidane szívesen dolgozna"

Mohamed Sissoko szerint a szenegáli labdarúgó egyszer még a Real Madrid labdarúgója lehet.


Az Anfield egyik kedvence, Mohamed Sissoko szerint Sadio Mané távozása a Real Madridba "valószínűbb", mint Mohamed Salah-é.

Az egykori Liverpool, Valencia és Juventus védekező középpályása úgy véli, hogy Mané rendelkezik azon képeségekkel, amiket Zinedine Zidane keres egy játékosban. Igazából mindkét focista szóba került már a hírek szerint a Real Madriddal, így valami alapja lehet annak, hogy sokan mérlegelik, hogy ki passzolna jobban Zidane játékrendszerébe.

"Nem tudom, hogy Salah maradni fog-e Liverpoolban. Ha távozik, még akár az is jó lehet a Liverpool számára, hiszen ügyes klubról van szó, biztosan tudnák pótolni" - mondta Sissoko.

Arra a kérdésre, hogy Salah illene-e a Real Madridba, Sissoko ezt válaszolta:

"Nem, szerintem Mané rendelkezik olyan képességekkel, amelyeket Zidane keres a csapatába. Azt hiszem, Sadio egyszer a Real Madridban fog kikötni."


Fotó: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

A 35 éves játékos ezt követően kcsit nosztalgiázott, és mesélt pár gyönyörű emléket, amiket 2005 és 2009 között élt meg a Liverpool játékosaként.

"A Liverpool egy különleges csapat: a rajongók, a klub... ott igazán fantasztikus játékosokkal játszottam. A Juventushoz hasonlóan a Liverpool is segített, hogy játékosként és emberként is fejlődjek."

Forrás: talksport.com
Borítókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

 

Videók