Mané nem hosszabbítana, kivéve, ha…

Jelentős fizetésemelést szeretne a szenegáli támadó.


Sadio Mané fizetésemelést akart annak érdekében, hogy a Liverpoolban maradhasson, de a klub elutasította a követeléseit.

Úgy tűnik, hogy a szenegáli válogatott labdarúgó elhagyja a Liverpoolt, és valószínűleg a Bundesliga óriáshoz, a Bayern Münchenhez fog csatlakozni. Mané nem kívánt nyilatkozni a jövőjéről a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája döntőjében elszenvedett vereség előtt, a vasárnapi trófeaparádén pedig komornak tűnt.

Csapattársa, Mohamed Salah szerződése 2023-ban lejár, és új, heti 400 000 font értékű szerződést követel. A német BILD szerint Mané fizetésemelést szeretne, jelenleg heti 100 000 fontot keres, és az általa javasolt feltételekkel Merseyside egyik legjobban keresője labdarúgója lett volna. A Liverpool nem akar beleegyezni a 30 éves játékos követeléseibe, és készen állnak elengedni.

A Bayern München továbbra is a legfőbb érdeklődője, de a Paris Saint-Germain is állítólag jelezte, hogy szeretné szerződtetni. Ha Németországba igazol, akkor Robert Lewandowski utódja lehet. Mané 2016-ban csatlakozott a Liverpoolhoz a Southamptontól.

Kloppot is megkérdezték Mané helyzetéről a Real Madrid elleni döntő előtt.

„Ez egy rossz alkalom, hogy erről beszéljünk. Bárhol is játsszon Sadio a következő szezonban, biztosan nagyszerű játékos lesz. Sadio élete formájában van, zseniális, öröm nézni őt.”

Borítókép és fotók: Sportbible.com

Videók