Madridba költözne a Chelsea világklasszis kapusa

Meglepő indok áll a háttérben.


Thibaut Courtois egyelőre nem hosszabbította meg a 2019 nyarán lejáró szerződését a Chelsea-vel, ám a pletykákkal ellentétben nem anyagi okok miatt hezitál a világ egyik legjobb kapusa, írja a Nemzeti Sport.
 
„Nem egyszerű a helyzet – ismerte el egy belga televíziónak adott interjúban Courtois. – Imádom a gyerekeimet, akikkel a volt barátnőm visszaköltözött Madridba. Nagyon hiányoznak, és néha eszembe jut, hogy nem lenne-e egyszerűbb, ha ismét Spanyolországban játszanék a következő években. Az újságok folyamatosan azt írják, a pénz miatt vacillálok, de erről szó sincs.”
 
Mindez azonban nem azt jelenti, hogy nemsokára az Atlético Madridhoz vagy a Real Madridhoz igazol – bár ez sincs kizárva – csupán nem akar elhamarkodottan dönteni a jövőjével kapcsolatban.
 
„Csak egy kis időt kérek, hogy alaposan átgondolhassam a helyzetet. A magánéletem nyilván befolyásol, de összességében remekül érzem magam a Chelsea-nél, nem tudok olyan szakmai okot mondani, ami miatt elmennék. Szeretném, ha minden a helyére kerülne, nincs itt az ideje, hogy döntsek. A klubom sem sürget, tudják, mi a helyzet, csak a médiában fújják fel ezt az egészet. Néhány hónap múlva ismét leülünk tárgyalni, a szezon végén szeretnék dönteni.”
 

Brazil csillagra csaphat le a Barcelona " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Lesz akkora közönségkedvenc, mint egykoron Neymar volt?

Videók