Van Dijk és Alisson ügyében révbe érhet a Liverpool

Van néhány jó hír a láthatáron a vörösök rajongóinak.


Az elmúlt néhány hét nem volt könnyű a Liverpool rajongók számára. Először a hihetetlen győzelmi sorozatuk szakadt meg a Premier Leaguben, majd idő előtt búcsúztak a Bajnokok Ligájából. Ezt követően a  koronavírus kitörése miatt az a veszély is fennállt hogy véget ér a szezon és a vörösök nem arathatják le a babérokat a bajnokságban.


Most úgy tűnik, van néhány jó hír is a láthatáron az Anfield híveinek. A klub keményen dolgozik annak érdekében, hogy két legértékesebb játékosával szerződést hosszabítson, és most úgy tűnik, hogy ezügyben van fény az alagút végén.

A 90min.com felfedte, hogy a Liverpool védője, Virgil van Dijk és a kapus Alisson Becker azon van, hogy aláírja új szerződését, amiben jócskán jutalmazza a klub az eddig tett erőfesztéseiket.

Van Dijk domináns szerepet játszik a vörösök védelmében, és az elmúlt két évben bebizonyította, hogy a világ legjobb focistája.

Miután a Liverpoolt kétszer is a Bajnokok Ligája döntőjébe vezette és a Premier League élére jutatta a merseyside-i klub úgy döntött, hogy az eddigi megállapodáson túl is hajlandó lenne fizetni a játékosnak.

Virgil Van Dijk 2020 - THE BEST ● Crazy Tackles

VanDijk2020 #Defending #VVD ♫ Music: 1-. Track: Lucha - RA [Copyright Free] Music provided by Beast Trap Records. Watch: https://youtu.be/MdyBgCQAOTw Free D...


A 28 éves hátvéd 2018-ban érkezett a Southamptonból és továbbra is azokkal a feltételekkel van a klubnál, ami akkori szerződésében szerepelt. Ez a megállapodás 2023-ban jár le, de a Liverpool kétségbeesetten figyeli a Van Dijk iránti érdeklődést, és tárgyalásokat folytat a hollandnal. Tavaly nyáron próbálkoztak először új ajánlattal, most pedig úgy tűnik, hogy nagyon közel vannak a megállapodáshoz.

Szerencsére a védő soha nem utalt arra, hogy távozna az Anfieldről, ezért nem kellett rohanni az új szerződéssel.

Ugyanez vonatkozik a játékosra is, akire sokan azt mondják ő a Liverpool kirakósának hiányzó darabja. Alisson 2018 nyarán érkezett Angliába Rómából, és kulcsszerepet játszott a Bajnokok Ligája győzelemben.

A 27 éves kapus sérülése miatt nem volt ott az Atlético Madrid elleni ütközeten, és távolléte meg is látszott, így a Liverpoolnál prioritást élvez az ő megtartása.

Alisson Becker 2020 - Amazing Saves & Reflexes - HD

alisson becker insane saves 2020.


Van Dijk-hez hasonlóan, a klub és a játékos tavaly óta tárgyalnak egy új szerződésről, de mivel a hálóőr nem mutatta jelét annak, hogy távozna az Anfieldről, nem volt sürgős az üzlet.

Most azonban úgy tűnik, hogy a két fél nagyon közel van a megállapodáshoz, így a vörösök szurkolói reménykedhetnek abban, hogy nem mindig Adrian kapus áll majd a hálóban.

Borítókép:  Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images
Forrás:90min.com

Videók