Lampard elengedi a 25 éves játékos kezét?

Van visszaút Kepa számára?


Frank Lampard meg szeretne válni az eddig borzasztóan gyenge szezont futó Kepa Arrizabalaga-tól. A spanyol kapusnak a szezo végéig van bizonyítási lehetősége edzőjének, amennyiben nem üti meg az elvárt mércét átigazolási listára kerül.

A 25 éves kapus eladása sem lesz egyszerű folyamat, mivel a klub szeretné visszakapni az érte kiadott 72 millió eurót.

Állítólag Lampard fejében már két jelölt is van Kepa utódjának. Nick Pope és Vicente Guaita lehet a két fő célpont, ha oda kerül a sor.

A Leicester City elleni 2-2-re végződő mérkőzésen Kepa már a kispadon foglalta el a helyét, míg a kapuban Willy Caballero kapott lehetőséget.

A meccs után Lampard így fogalmazott a döntéséről: "Ez egy olyan döntés, amit nem volt egyszerű meghoznom. Együtt edzenek, és mindketten nagyszerű kapusok, és úgy gondoltam, hogy Willy készen áll a játékra."

Caballero köszönte szépen a lehetőséget, és reméli adódik még hasonló helyzet.

"Nagyon boldog vagyok, hogy segíthettem a csapatot. Volt néhány védésem, de ennél fontosabb a csapat szelleme, egy nehéz mérkőzésen sikerült pontot szereznünk. Nehéz kapusként olyankor is megőrizni a hitünket, amikor nem védünk. Keményen kell mindig edzenünk és várni a lehetőségre. Mindig készen kell állni."

Forrás: metro.co.uk
Borítókép:Nick Potts/PA Images via Getty Images

Videók