Kulcsemberét veszíti el a United?

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint Erik ten Hagnak jövőre sem lesz könnyebb dolga a csapata összeállításánál


 A holland tréner valószínűleg a szezon végén elveszíti Anthony Martialt. A pletykák szerint a bizonytalan szerződési helyzetű 28 éves játékos kilenc év után távozik a klubtól.

Martialnak Machester Unitednél kihívásokkal teli szezonja volt, amelyet a sorozatos sérülések tettek tönkre. A csatár mindössze ötször kezdett ebben a szezonban, és csak egy gólt szerzett, ami az Everton ellen született.

Egy egészséges Martial sokat segíthetne a klubnak, amelynek az egyik legnagyobb problémája éppen a gólszerzés. Hiszen ebben a mutatóban csak a 13. helyen áll a Premier League-ben a gárda, mindössze egy góllal megelőzve a kiesőben lévő Luton Townt.

A „jólértesültek” szerint Martial már megkezdte a keresést a szezon közben, de egyelőre nem talált új klubra. Hiszen a Jeunes Footeux francia lap szerint az Olympique Lyonnais nem kívánta szerződtetni, annak ellenére, hogy a nyáron ingyen igazolható lesz.

Persze a lejáró szerződésű futballista, így is kapós lehet majd a nyári átigazolási piacon.

(Fotó: facebook/Manchester Unted)

Videók