Könnyeket csal a szemekbe Virgil van Dijk üzenete

A futballistára kemény hónapok várnak.


Virgil van Dijkra, a Liverpool labdarúgójára térdműtét vár az Everton elleni bajnoki mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt.

A holland válogatott labdarúgó élete minden bizonnyal egyik legnehezebb időszaka előtt áll. Klubja szerint hosszú hónapokra nélkülözniük kell a focistát.

Van Dijk szívszorító üzenetet küldött a szurkolóknak és a csapattársainak egyaránt.

„Ma délután találkoztam a vezető tanácsadómmal, hogy elkezdjem a tegnapi esetet követő rehabilitációm apróbb részleteinek megtervezését. 

Mostantól a teljes felépülésemre fókuszálok, és mindent megteszek, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessek.

A nyilvánvaló csalódottságom ellenére határozottan hiszek abban, hogy a nehézségek közt mindig ott van a lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy Isten segítségével jobban, egészségesebben, erősebben térek vissza, mint valaha.

Úgy gondolom, a fociban és az életben minden okkal történik. Fontos, hogy folyamatosan csak előre tekintsek, ha magasan vagyok, vagy ha mélyen, mindig. A feleségem, a gyermekeim, a családom, és egész Liverpool segítségével készen állok az előttem álló kihívásra.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a támogató üzenetekért, rengeteget jelentenek számomra és a családom számára. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy támogassam a csapattársaimat, ahogy napról napra próbálok majd én is meggyógyulni. Visszajövök.

Virgil van Dijk.” 

Borítókép: John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Sport365.hu - Rossz hírek érkeztek Virgil van Dijkról

A holland válogatott futballistát már a szombati találkozó 11. percben le kellett cseréli, miután a hazaiak kapusa, Jordan Pickford elkaszálta őt. Az már akkor valószínűsíthető volt, hogy a durva szabálytalanságot nem ússza meg a Liverpool védelmének egyik oszlopa, de csak a vasárnapi vizsgálatokon derült ki, hogy súlyosan megsérültek a térdszalagjai, ezért meg kell operálni.

Videók