Az edző visszakérdezett: „Mi lenne, ha mindig mindent belőne?”

Habár Mohamed Salah lőtte a győztes gólt a Brighton elleni 2-1-es diadal alkalmával, az amúgy csodás passzjáték után szerzett találatot megelőzően számos nagy helyzetet elpuskázott.


Ám Jürgen Klopp az kihagyott lehetőségektől függetlenül is elégedett volt sztárja produkciójával.

"Igen, a mutatott játéka alapján teljes mértékben.” – válaszolt a német mester arra kérdésre, hogy vajon Mo visszatalált-e a legjobb formájához – „ Gondoljunk csak bele, milyen lenne, ha minden helyzetét gólra váltotta volna karrierje során. Őrült mennyiségű számokat kapnánk, szóval teljesen rendben volt ez a vasárnap így!”

Ennél azért mélyebb elemzést is kaptunk a nyáron leköszönő szakembertől:

"Mo, ahogy többen mások is a csapatból picit kapkodott a befejezéseknél, különösen az első félidőben volt ez igaz ránk, olyan helyzetekben rontottunk, ahol általában nem szoktunk. Viszont a legnagyibb lehetőségünknél elképesztően higgadt tudott maradni, a legdöntőbb pillanatban nem remegett meg, és beköszönt. Az volt a legjobb futball-pillanatunk a mérkőzés teljes egészét is figyelembe véve, köszönhetően az ő befejezésének is, szóval tökéletesen elégedett vagyok a játékával. Arról nem beszélve, hogy képes volt 90-egynéhány percet a pályán tölteni, erre építkezve megyünk tovább, előre!”

A Liverpool legközelebb majd csütörtökön lép pályára, amikor a Sheffield United lesz Szoboszlai Dominikék ellenfele!
 

(Fotó: Facebook/Liverpool FC)

Videók