Klopp: várni fogunk Van Dijkra, mint jó feleség a raboskodó férjére

A Liverpool edzője a bajban sem engedi el játékosai kezét.


Ahogy arról korábban beszámoltuk, Virgil van Dijkra, a Liverpool labdarúgójára kemény hónapok várnak térdsérülése miatt. Bár a holland rehabilitációja minden bizonnyal hosszú lesz majd, a játékosnak nem kell aggódnia, hisz együttese mindenben mellette áll.

Jürgen Klopp mindent megtesz játékosáért. A német edző a liverpoolfc.com-nak nyilatkozott van Dijk sérülésével kapcsolatosan, és kijelentette azon vannak, hogy minél jobban megkönnyítsék a labdarúgó dolgát.

"Ez még nincs rendezve " - mondta Klopp arra a kérdésre,hogy mikor kerül sor Van Dijk műtétjére.

„Az már most egyértelmű, hogy sokáig nem fog majd tudni játszani. Őszintén szólva nem állítunk fel semmilyen időkeretet a visszatérésével kapcsolatban. Minden játékos más és más, ezért a felépülés ideje mindig változó."

„Hosszú ideig távol lesz, ez biztos. Ezt már akkor sejtettem amikor visszanéztem az esetet. Először csak a padról láttam, de amikor közelebbről is megnéztem, tudtam, hogy sokáig nem léphet majd pályára."

„Rendkívül együttérzünk vele ezekben a pillanatokban, mert a legtöbben voltunk már hasonló helyzetben. Egy ilyenre senkinek nincs szüksége, de túl kell élni és 100%, hogy Virgil is túllesz rajta.”

„A mai napot már a gyógyulása első napjának tekintjük. Már jó irányban haladunk és minden rendben van. A többi pedig olyan, mint a foci és az élet: mindig vannak kihívások, szóval meg kell nézni, hogy mit kapsz és abból ki kell hozni a legjobbat. Most mi is ezt tesszük.”


Van Dijk az Everton elleni találkozón sérült meg.

Fotó: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Klopp arról is beszél, hogy végig kapcsolatban áll a játékosával.

„Az ilyen helyzetekben a játékosok szeretnék magukban rendezni a dolgokat, és kicsit „egyedül” lenni. Elég régóta vagyok a szakmában ahhoz, hogy ezt tudjam. Magam is megsérültem anno, sőt pont ugyan ilyen sérülésem volt, ha minden igaz. Na akkor én sem voltam valami beszédes. Szépen lassan elkezdődik majd a gyógyulás, de természetesen addig is kapcsolatban állok vele.”

"Ott vagyunk mellette, és várni fogunk rá, mint jó feleség a raboskodó férjére.”

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbb legyen neki” – zárta szavait Klopp.

Borítókép: Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

Forrás: liverpoolfc.com

Sport365.hu - Könnyeket csal a szemekbe Virgil van Dijk üzenete

A holland válogatott labdarúgó élete minden bizonnyal egyik legnehezebb időszaka előtt áll. Klubja szerint hosszú hónapokra nélkülözniük kell a focistát. Van Dijk szívszorító üzenetet küldött a szurkolóknak és a csapattársainak egyaránt. „Ma délután találkoztam a vezető tanácsadómmal, hogy elkezdjem a tegnapi esetet követő rehabilitációm apróbb részleteinek megtervezését.

Videók