Klopp: Nem hiszem, hogy ilyen igazolás most lehetséges lenne

A német szakember nem követel sokat a klubjától.


Jürgen Klopp szerint meglepő lenne, ha a Liverpool ezen a nyáron megvásárolná Jadon Sanchót a Borussia Dortmund csapatától.

Az angol szélső jövője a Dortmundban továbbra is bizonytalan, mivel Lucien Favre edző elsimeri, hogy Sancho azon játékosok közé tartozik, akiket a nyáron nem biztos, hogy meg tudnak tartani.


Fotó: Friedemann Vogel/Pool via Getty Images

Sancho dortmundi szerződéséből még két év van hátra, és igen valószínűtlen, hogy új kontraktust írna alá. A Premier League idei bajnoka, a Liverpool is érdeklődik Sacho iránt, de a Manchester United, Chelsea és a Barcelona is figyelemmel követi a fiatal játékos sorsát. Klopp azonban nem érzi azt, hogy ez a transzfer náluk létrejöhetne.

"A Liverpool piros meze nagyon jól illene neki, de nem hiszem, hogy egy ilyen transzfer lehetséges ebben a szezonban. Sancho egy fantasztikus játékos, ha a Liverpoolba igazolna rendkívül boldogok lennénk" - mondta a német edző.

A Dortmund várja az érte bejövő ajánlatokat, amik 100 millió font körül kell hogy legyenek, az alatt nem is állnak szóba senkivel.

Forrás: skysports.com
Borítókép: Shaun Botterill/Getty Images

Videók