Kiutat keres a Manchester legnagyobb sztárja

A spanyol főváros lehet a cél.


Paul Pogba napjai meg vannak számlálva a Manchester Unitednél, miután a középpályás és ügynöke, Mino Raiola keresi a kiutat a Vörös Ördögöktől, állítja a Marca. A francia úgy gondolja, hogy az ideális hely, ahova mehet az a Real Madrid. 
 
Ezzel viszont az lehet Pogba problémája, hogy a United vezető nem szívesen válnának meg a játékostól, akiért 114 millió eurót fizettek 2016-ban. Igaz, hogy José Mourinho alatt nem volt túl sikeres a középpályás, de Ole Gunnar Solskjaer alatt ismét nagyon megy neki, főleg mióta Nemanja Matic fedezi. 
 
Míg Zinedine Zidane talán szívesen látná csapatába Pogbát, a Real Madridnál kételkednek abban, hogy ő lenne a megfelelő igazolás, főleg, hogy először Modric helyettesét akarják megtalálni.
 
Az sem tisztázott, hogy ezért mennyit kéne fizetnie a blankóknak, ha megpróbálnák megszerezni. Nincs kivásárlási ár a szerződésében. és rekord összeget is kérhetnek érte. Nincs sok hasonló kvalitású játékos, de a Barcelona 75 milliót fizetett Frenkie de Jongért, még úgy is, hogy karrierje egészen más szakaszában áll.
 
Fotó forrása: Catherine Ivill/Getty Images

 

Videók