Kiábrándultak Szoboszlaiból a Liverpool-drukkerek?!

Újra beleálltak a magyar válogatott csapatkapitányába.


Szoboszlai Dominik csakúgy, mint a Liverpool többi meghatározó játékosa, rendkívül visszafogott teljesítményt nyújtott az Everton ellen 2-0-ra elveszített városi rangadó során. A magyar válogatott csapatkapitánya 63 perc alatt mindössze negyvennégyszer ért labdához (Curtis Jones ugyanebben a 63 percben ötvenhatszor, MacAllister 90 perc alatt százhuszomháromszor avatkozott játékba), hétszer veszített labdát, lövéssel nem próbálkozott, és mindössze egy kulcspasszt adott.

A drukkerek sokkal többet várnak attól a játékostól, akiért a Vörösök 60 millió fontot fizettek. A véresszájú fanatikusok nem rejtették véka alá véleményüket a Twitteren. Íme, néhány kiábrándult megjegyzés:

Laurie: "Szoboszlai teljesen eladta nekem az álmomat a szezon első pár hónapjában. Azon kívül, hogy mosolyog a kamerába és öt havonta egyszer megereszt egy távoli lövést, mit csinál valójában?"

Jay1: "Amint elmúlt 52 perc, Szoboszlai végzett is, és már készen is áll a divathétre."

Wilfred: "Szoboszlai tegnap kétszer is lőhetett volna a tizenhatoson belülről, de csak labdázgatott! Ez az a játékos, aki miatt izgulnom kellene?"

A Kop Watch: "Emlékezzetek arra, amikor Szoboszlairól úgy szóltak a hírek, hogy a világon neki vannak a legjobb távoli lövései. Október után egyszerűen elfelejtette."

Hinav: "Szoboszlai gondoskodik róla, hogy a kamera jó oldalát kapja. Eldobom az agyam!"

Nem ez az első alkalom, hogy a Liverpool-szurkolók célkeresztjébe kerül a magyar válogatott karmestere. Legutóbb a Manchester United elleni FA Kupa-búcsút követően állították pellengérre a 23 éves középpályást.

(Fotó: goal.com)

Videók