Karrierje miatt elhagyná hazáját a Burnley kapusa

Joe Hart részese akar lenni csapatának, de úgy érzi erre Angliában nincs lehetősége.


Az angol élvonalbeli Burnley labdarúgócsapatának kapusa, Joe Hart azt mondta, elképzelhető, hogy külföldre kell igazolnia, ha ismét elsőszámú hálóőr akar lenni.

A 75-szörös válogatott játékos két bajnoki cím után 2018-ban szerződött el a Manchester Citytől, de új klubjában az év decembere óta nem védett bajnoki mérkőzésen. A 33 éves Hart kijelentette: továbbra is magas szinten szeretne futballozni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy a Serie A-ba, a La Ligába vagy a Bundesligába kell igazolnia.

Best of Joe Hart | Inside Training

Subscribe to FATV: http://bit.ly/FATVSub A look back at some Joe Hart's best England training moments. Watch more goalkeeper training: https://www.youtube.co...


"Nem érzem úgy, hogy Angliában erre lehetőségem lenne - nyilatkozott a Guardiannek. - Csak arra vágyom, hogy valaminek a részese legyek. Persze tudom, hogy a Real Madridnak nem leszek a részese, de úgy érzem, nem vesztettem el a képességeimet és tudom, hogyan működik a játék."


Hart szerződése a mostani idény végén jár le a Burnleynél, és abban is reménykedik, hogy szabadon igazolhatóként Angliában is kap még esélyt.

Borítókép: Nigel Roddis/Getty Images

 

Videók