Karanténba kerül a Tottenham játékosa

Szöulból tér vissza a Spurshöz.


José Mourinho vezetőedző szerint karanténba kerül Szon Hung Min, amikor a játékosa Szöulból visszatér a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatához.

A portugál tréner pénteken arról számolt be, hogy dél-koreai játékosa "nagyon hamarosan" visszatér Angliába, azonban elővigyázatosságból nem csatlakozhat azonnal társaihoz.

"Követnie kell a biztonsági protokollt"
- jelentette ki Mourinho válogatott támadójával kapcsolatban, aki reményei szerint "néhány" meccset még játszhat ebben az idényben.

Szon február 16-án az Aston Villa ellen 3-2-re megnyert találkozón törte el a jobb karját, amelyet múlt héten hazája fővárosában műtöttek meg.

A biztonsági intézkedésre azért lesz szükség, mert a Kínából decemberben indult koronavírus-járvány jelenleg leginkább a Koreai Köztársaságban terjed, ahol több mint 2300 fertőzött beteget tartanak nyilván és 16 haltak meg.

A sérülésektől tizedelt észak-londoni együttes az angol bajnokságban 27 forduló után hatodik helyen áll, a BL nyolcaddöntőjében pedig hazai pályán egygólos hátrányba került a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipziggel szemben.

Borítókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

 

Videók