Jürgen Kloppot a sírás kerülgette, amikor játékosáról kérdezték

Ebből is jól látszik, hogy az edző szíve szinte együtt dobban a játékosaiéval.


A Liverpool 3-0-ra nyert a Leeds elleni Premier League-mérkőzésén, a „Vörösök” örömét ugyanakkor beárnyékolta, hogy fiatal tehetségük, Harvey Elliott súlyos bokasérülést szenvedett.

A 18 éves játékos sorozatban harmadik szezonját kezdte meg a Liverpool-nál, most azonban könnyen lehet, hogy hosszabb kihagyásra kényszerül.
A Leeds elleni találkozó 60. percében Pascal Strujik rácsúszott Elliottra, aki nagy fájdalmakkal zuhant a földre. Strujikot kiállították, Eliottot pedig hordágyon szállították le a pályáról.

Bár konkrét diagnózis még nincs, a felvételek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a játékos hónapokig nem szerepelhet majd.

Az eset Jürgen Klopp közvetlen közelében történt. Az edző döbbenten nézte végig a jelenetet, majd a meccs utáni interjúban könnyeivel küszködve mesélt játékosa sérüléséről.

 

„Ez egy rossz sérülés. A bokája. Hallottam, hogy elmozdult és nem tudták visszatenni a helyére. Most kórházban van. Várnunk kell. Ismét hihetetlen meccset játszott. Egy hihetetlen játékos. Most kiesett” – mondta.

"Szeretném, hogy egy ilyen fiatal fiú megtapasztalja ezt a karrierjében? Nem. Focizunk nélküle, de várni fogunk rá, mert kiváló játékos” – tette hozzá.

 

„Láttam a helyzetet. Láttam, hogy a lába nincs a megfelelő helyen. Ezért döbbentünk meg mindannyian” – részletezte az estet.

Virgil van Dijk a meccs utáni interjújában is tisztelegett csapattársa előtt.

A Liverpool hivatalos honlapjának azt mondta: "Minden gondolatunk és imánk Harvey-nek küldjük. Remélhetőleg gyorsan és a lehető legjobban felépül."

„Nyilvánvalóan jelenleg fogalmunk sincs, mi a diagnózis, de rosszul nézett ki. Ettől eltekintve fantasztikus győzelmet arattunk itt.”

"Attól a pillanattól fogva, amikor megtörtént, Mo (Salah) már oldalról kiabált, hogy ez tényleg komoly. Aztán láttuk Harvey reakcióját, és alapvetően tudtuk, hogy ez tényleg komoly."


Forrás: Givemesport.com
Borítókép: twitter.com

Videók