"Jürgen Klopp, a zseni, aki megvalósítja a Liverpool álmait." - Sajtóvisszhang

A Daily Telegraph minden idők egyik legnagyobb diadalának nevezte a Liverpool sikerét.


A brit sajtó a vezetőedző Jürgen Klopp dicsőítéséről és az FC Liverpool magabiztos, fölényes diadaláról írt pénteken, miután a Vörösök csütörtök este 30 év után újra elhódították az angol labdarúgó élvonalban a bajnoki címet.

Daily Telegraph:

"Az, hogy a Liverpool ezt a mostani Manchester Cityt ekkora előnnyel utasította maga mögé, minden idők egyik legnagyobb diadala."

The Guardian:

"Ez megsemmisítő. Nyár végétől tavaszig Jürgen Klopp csapata egészen más fizikai törvények szerint működött, mint az összes rivális."


(Kép: Jan Kruger/Getty Images)

The Independent:

"A Vörösök 30 év szünet után újra bajnokok, az örökké emlékezetes szezonjuk után teljesen megérdemelten."

Daily Mirror:

"Pep Guardiola kétéves uralkodásának vége. Úgy tűnik, mintha a Manchester Citynek a Stamford Bridge-en csúszott volna ki a kezéből az irányítás csütörtök este, a valóságban azonban már sokkal korábban elveszítette ezt a versenyfutást."


(Kép: Jan Kruger/Getty Images)

The Times:

"Ez a bajnoki cím minden Liverpool szurkolónak megkönnyebbülést és örömet jelent, valamint óriási jövőbeli hitet a mindenkit inspiráló Jürgen Klopp irányítása alatt. A Vörösök drukkerei pedig az eufória és a boldogság közepette már most egyetértenek abban, hogy Klopp a címvédésig űzi-hajtja majd a játékosait."

The Athletic:

"Jürgen Klopp, a zseni, aki megvalósítja a Liverpool álmait."

Kép: Twitter

Videók