José Mourinho visszatér a Chelsea-hez?

A portugál menedzsert meglepetésre korábbi csapatával hozták hírbe.


Mourinhót még az év elején menesztette az AS Roma, a januártól munkanélküli szakembert azóta körbe udvarolták Szaúd-Arábiából, és nemrégiben személyes találkozón vett részt a török Fenerbahce képviselőivel is.

Most viszont nem várt fordulatot vett az ügy, a Special One ugyanis a Premier League-ben folytathatja.

A Chelsea-től, mint tudjuk a napokban közös megegyezéssel távozott Mauricio Pochettino, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyből beindult mindenki fantáziája, hogy ki is lesz a londoniak új mestere.

Az SkyBet-oddsmestereinek első számításai szerint tegnap még huszonegyszeres pénzt fizetett volna a portugál kinevezése a Chelsea-nél, mára viszont meglepően nagyot zuhant az eredő, hiszen leesett négykörülire.

A londoni kékeknél még így is Enzo Maresca kinevezésére van a legkisebb szorzó, a Leicester City olasz edzőjének filozófiája nagyon tetszik a Chelsea képviselőinek, az ő oddsa 2.62-es.

Mourinho egyébként nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a következő szezontól ismét munkába áll:

„Nem pihenek, dolgozni akarok.” – mondta a portugál a BeIN Sportnak.

„Nem szeretnék rossz döntést hozni, nem sietem el a választást. Meg kell várnom, míg jön egy megfelelő lehetőség, olyan, ami engem is motivál. Ha már holnap lenne ilyen, azonnal indulnék.” – folytatta.

Előző Chelsea-nél töltött időszakában Mourinho megnyerte a Premier League-et és a Ligakupát is 2015-ben, a következő szezon első tizenhat mérkőzésén viszont kilencszer kikapott a csapata, ami a portugál állásába került.

(Borítókép: sportbible.com)

Videók