José Mourinho: negyedikek még lehetünk.

11 pontra vannak tőle.


A Manchester United az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3–1-es vereséget szenvedett a Liverpool otthonában. A mérkőzés után a vendégek menedzsere, José Mourinho értékelt.
 
„Még lehetünk negyedikek, nem lesz könnyű, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb hat között fogunk végezni, de a legjobb, amit ebből kihozhatunk, az a negyedik hely. De egyelőre az ötödik helyre kell koncentrálnunk, aztán később talán a negyedikre is gondolhatunk” – nyilatkozta a mérkőzést követően a manchesteriek menedzsere; az MU 11 pontos távolságra van a Bajnokok Ligája-indulást jelentő pozíciótól. José Mourinho szerint sokáig úgy nézett ki, hogy döntetlennel fog végződni a mérkőzés.
 

„A Liverpool jobb csapat. Ha összehasonlítjuk a futballistáikat, a játékintenzitásukat, a fizikumukat, a technikai képességeiket a miéinkkel, akkor jobb csapatot látunk. Ettől függetlenül meccsben voltunk egészen a harmadik kapott gólig, és addig a döntetlen volt a reális eredmény, mert annyi lehetőségünk volt, mint nekik az utolsó tíz-tizenöt percben.” 

Videók