Jamie Carragher: ő fantasztikus lenne a Manchester Unitedben

A Liverpool legendája bajnokságon belülről igazolna gólgyárost Erik Ten Hagéknak.


Jamie Carragher úgy véli, hogy Aleksander Isak, a Newcastle labdarúgója tökéletes választás lenne a vörös ördögök támadószekciójába.

„Imádom nézni, ahogyan játszik” – mesélte a Sky Sportson.

„A Manchester Unitednek szüksége van egy középső csatárra, nézzétek meg, ő szerintem abszolút fantasztikus lenne nekik.”

„Megvehették volna a szezon elején. Amikor először láttam az Anfield Roadon, azt hiszem az volt az első meccse, kimagasló, eklektikus volt.”

„Bárki, aki azt mondja nektek, hogy egy csatár csupán gólokat lő, egy álomvilágban él. Nekik is le kell támadniuk az ellenfeleket a modern futballban és ő képes erre.”

„Presszingelniük kell, gyorsnak lenniük, energikusnak, gólokat lőni. A támadásépítésből is kivenniük a részüket.”

„Imádom azt az energiát valamint agresszivitást, ami a játékát jellemzi. Szerintem fantasztikus támadója van a Newcastlenek a személyében.”

Erik ten Hag minden bizonnyal köszöni a nagylelkű tanácsokat Carraghertől, Isak szerződése azonban 2028-ig érvényes a szarkáknál - tavaly 60 millió fontért igazolta le a Newcastle, így ha hasonló ambíciói lennének a 23 éves, idén hat bajnoki gólnál tartó svéd támadó kapcsán a holland menedzsernek is, az nem lesz olcsó mulatság.

Borítókép: getty images /  Andrew Kearns - CameraSport

Videók