Ismét Brightonból rabolna menedzsert a Chelsea

Graham Potter alatt a rezeg a léc Londonban, a Chelsea őt is Brightonból pótolná.


Noha a tavasz beköszöntött, London kékebb felén továbbra is fagyos a hangulat: Graham Potter menedzsernek egyszerre kéne sürgősen győzelmeket szállítani a bajnokságban, megfordítani a Dortmund elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben a párharcot 0-1-es hátrányból a visszavágón, és csapatot kovácsolnia a számtalan új érkező dacára.

Kissé komikusan hangzik, de a legfrissebb hírek szerint, ha ez nem sikerül, utódja épp az a Roberto De Zerbi lehet, aki ősszel Brightonban ült le helyette a kispadra. Az olasz szakemberrel szintén jól teljesítenek a sirályok, kedd este bejutottak az FA kupában a negyeddöntőbe a Stoke City felett diadalmaskodva, míg a bajnokságban a nyolcadik helyen állnak.


Roberto De Zerbi Forrás: Getty Images Europe
Roberto De zerbi Forrás: Getty Images Europe

A történet további érdekessége, hogy De Zerbi munkája a Tottenham Hotspurs érdeklődését is felkeltette, így ha az utolsó hét meccsén mindössze egy győzelmet szerző, a bajnokságban tizedik helyen veszteglő Potter varázsa végleg kikopik a Chelseanél, ősi riválisával küzdhet meg az olasz szakember kegyeiért a klub.

Roberto De Zerbi szerződése 2026-ig érvényes Brightonban.

Borítókép: Getty Images Europe

Videók