Ingyen igazolható játékosokkal erősítene az Arsenal

Angol sajtóinformációk szerint az Arsenal védői gyenge teljesítménye miatt új, jelenleg csapat nélküli hátvédek leigazolását tervezi.


A Daily Mail arról ír, hogy a védőgondokkal küszködő  Arsenal (Wengernek csak három egészséges belső védője van) érdeklődik két, korábban a Premier League-ben is játszó hátvéd után. A lap szerint a korábban az Evertonban focizó Joseph yobo, valamint a West Bromban megfordult, uruguayi válogatott Deigo Lugano megszerzéséért fáradozik a menedzsment. A csapatrészre rá is f ér az erősítés, hiszen a Dortmund nagyon simán verte a hétközi BL-meccsen az Ágyúsokat.

Egy másik lap, nevezetesen az Express arról számolt be, hogy nem csak a védelmét, de a középpályáját is szeretnék megerősíteni a londoniak, ezért felvetődött a korábban a Chelsea-ben és az Evertonban is megfordult Lassana Diarra szerződtetésének lehetősége. Az angoloknak a középpályás védekezéssel is meggyűlt a bajuk mostanában, a Lokomtiv Moszkvát elhagyó, 29 éves Lass érkezésével itt is nagyobb választási lehetősége lenne Wengernek. Ők ketten korábban már doloztak együtt a 2007-2008-as szezonban, ám a francia nem  volt meggyőző, csak hét meccset kapott, aztán kölcsönadták a Portsmouthnak.

Az Arsenal négy forduló után hetedik helyen áll az angol bajnokságban.

Videók