Harry Kane: Nem részletezem sajátos helyzetemet

Az angol támadó cáfolja, hogy megtagadta volna az edzések látogatását.


Harry Kane cáfolja, hogy megtagadta volna az edzések látogatását a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes támadójátékos pénteken a közösségi oldalán azt írta, "bár nem részletezem sajátos helyzetemet, szeretném tisztázni, hogy soha nem tagadtam meg az edzéseken való részvételt". Hozzátette, a tervek szerint szombaton ismét edzésbe áll a Tottenhamnél, amelyet csaknem tíz éve erősít.

Kane ezen a héten egyszer sem jelent meg az edzéseken - mert előbb a Bahamákon, majd Floridában nyaralt -, ezért büntetésre számíthat házon belül. A hírek szerint így próbálta kikényszeríteni, hogy engedjék átigazolni a Manchester City csapatába. Josep Guardiola, a bajnokcsapat vezetőedzője pénteken megerősítette, hogy továbbra is szeretnék megszerezni Kane-t, de leigazolása nem a Cityn, hanem a Tottenhamen múlik.

"Ő a Hotspur játékosa, és ha a Tottenham nem akar tárgyalni, akkor nincs mit tennünk" - mondta a katalán szakvezető.

A jelek és a hírek szerint a Spurs idén nyáron nem akarja eladni Kane-t, akinek három éve van hátra a hat idényre szóló szerződésből, és 150 millió fontos ajánlatra lenne szükség ahhoz, hogy a vezetőség bárkivel tárgyalóasztalhoz üljön.

Sport365.hu - Guardiola: Messi nem szerepel a terveinkben

Bernardo Silva az egyik játékos, aki el akarja hagyni a Manchester City -t, akik már nem üldözik Lionel Messit. Ezt maga Pep Guardiola jelentette ki. A 34 éves argentin világsztár, Lionel Messi, annak ellenére, hogy maradni akart, elhagyja a Barcelonát. A klubnak nincs lehetősége regisztrálni új játékost a La Liga fizetési plafonja miatt.

Borítókép: tottenhamhotspur.com

Videók