Harry Kane: ez nem az én döntésem

Különleges módon tisztelegnének előtte egy nap jelenlegi klubjánál.


 Kevés játékosnak köszönhet annyit a Tottenham Hotspur, mint Harry Kanenek, aki nem csak a gólokat lövi szezonról szezonra szinte megszámlálhatatlan mennyiségben, de vezéralakként is megmutatja karakterét.

Nemrég ezekkel kapcsolatban Daniel Levy elnök mesélt arról, hogy egy nap talán a stadion előtt egy Kane szoborral tisztelegnének.

A klasszis így reagált a hírre a Sky Sportsnak.

„Ez nem az én döntésem. Rendkívül tisztelem a klubot, 11 éves korom óta itt vagyok, majdnem 20 esztendeje. Annak ellenére, hogy trófeákat nem tudunk felmutatni, szerintem sok mindent elértem a karrieremben. A szobor nem koronázza vagy töri meg a karrierem. Értékelem a szavait az elnöknek, de végső soron, a pályán kell teljesítenem és úgy érzem, minden pillanatban beleadok száz százalékot, hogy segítsek a csapatnak elérni mindent, amit csak lehetséges.”

 

 

A posztján világ legjobbjai között számon tartott futballista nem csak a Tottenham történelmének legeredményesebb támadója, de nemrég az angol válogatottban is felért egyéni szempontból a csúcsra. Szerződése nyártól az utolsó évébe lép, így hatalmas kérdés, vajon marad-e jelenlegi klubjánál, vagy távozik.

Borítókép: Getty Images /  Visionhaus

Videók