Hamarosan szerződést hosszabbíthat a MU egyik kulcsembere

A Manchester United középpályájának (és olykor védelmének) egyik legfontosabb tagja, Michael Carrick hamarosan meghosszabbíthatja idény végén lejáró szerződését.


Hamarosan szerződést hosszabbíthat a Manchester Uniteddel a csapat egyik motorja, Michael Carrick. A 33 éves, angol válogatott középpályás kontraktusa az idény végén jár le, de most egy interjúban kijelentette, sehol máshol nem tudná elképzelni a jövőjét, csak a Vörös ördögöknél.

"Egyelőre nem is gondolkodtam a dologról, hogy őszitne legyek, talán karácsony környékén fog szóba kerülni a szerződéshosszabbításom - mondta a játékos, akinek egy kisebb sérülés miatt ki kell hagynia a nemzeti csapat soron következő meccseit. - Azt azonban elmondhatom, hogy eszem ágában sincs más csapatban játszani, szeretnék a MU kötelékében maradni."

Carrick még 2006-ban, a Tottenhamtől szerződött Manchesterbe, akkor 18.6 millió fontot fizetett érte Sir Alex Ferguson. A középpályás azóta maximálisan megszolgálta az árát, a csapat egyik leghasznosabb tagja volt az elmúlt szűk évtizedben.

A középpályás szerződésében egyébként van egy egy éves opció, várhatóan ezt fogják a felek érvényesíteni.

Videók