Haalandot Gaurdiola maradásával csalogatják

Okos taktikai lépést eszeltek ki.


A Manchester City állítólag 2025-ig megújítja Pep Guardiola szerződését, ezzel is segítve, a Haaland-üzlet nyélbe ütését.

Új fejlemények vannak az Erlin Haaland leigazolásáért folyó versenyben. A Borussia Dortmund játékosa iránt több klub is érdeklődik, és mindegyikük a saját fegyverét próbálja bevetni a norvég megszerzéséhez. A jelenlegi hírek szerint az érdeklődök közül a Manchester Citynek van a legnagobb esélye a csatában. Az angol klub egyik legnagyobb vonzerejét a vezetőedzője, Pep Gardiola adja.

A Sun értesülései szerint a 2023-ig szóló szerződéssel rendelkező katalán így még 3 évig marad az Etihad Stadionban.

A lépés célja állítólag az, hogy elcsábítsák Haalandot, aki a cikk szerint állítólag garanciákat kért az edző maradására, arra az esetre, ha aláír.

A City érdeklődése Haaland iránt hosszú múltra tekint vissza. Néhány héttel ezelőtt a Daily Mail még azt állította, hogy a klub már megkötötte a megállapodást a keresett csatár szerződtetéséről.
A 21 éves játékos eközben még mindig remekel. A szombati, Bochum elleni meccsen három gólt szerzett - az első kettőt tizenegyesből -, ezzel megszerezte szezonbeli első mesterhármasát, bár góljai nem voltak elegendőek a hazai győzelemhez, mivel a Dortmund 4-3-ra kikapott.

Forrás: marca.com

Borítókép: Facebook.com/Borussia Dortmund

Videók