"Ha nem lesz jó időpont, nem indulunk"- veszélyben a Liverpool kupa részvétele.

Jürgen Klopp, a vörösök menedzsere szerint, ha nem találnak a Ligakupa szervezői a nyolcaddöntőire más időpontot, nem fognak részt venni rajta. Ugyanis a csapatnak már Katarban a klubvilágbajnokságon lesz jelenése azon a héten.


 A Liverpool labdarúgó csapata bejutott a legjobb tizenhat közé az Angol Ligakupában, miután egy elképesztő találkozón 5-5 ös rendes játékidő után tizenegyesekkel legyőzte az Arsenalt.

Azóta kiderült, hogy december 16-án rendezik a sorozat negyeddöntőit, ugyanazon a héten , amikor a Liverpool a Klubvilágbajnokságon szerepel Katarban.

Jürgen Klopp előre jelezte, ha nem változtatnak a versenynaptáron és nem teszik át a Ligakupa negyeddöntőinek időpontját, akkor csapata visszalép a további küzdelmektől, a klubvilágbajnokság javára. 


Nagy volt az öröm a tizenegyespárbaj után, mégsem biztos, hogy a vörösök folytatják a Ligakupát

Fotó: Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images

" Nincs okom az aggodalomra, inkább azoknak kéne aggódniuk, akik a versenynaptárat készítik. A FIFA közölte velünk, hogy a Klubvilágbajnokság Katarban lesz, ott a helyünk és mi ott is leszünk. A  Premier League is jelezte, hogy játszanunk kell a bajnokságban, amit mi természetesen tiszteletben tartunk. Viszont, ha a Ligakupában nem sikerül  másik időpontot találni nekünk, akkor visszalépünk a további küzdelmektől" - mondta a Liverpool edzője. 

Elképesztő meccs volt az Anfield Roadon! - Nézze meg 3 percben a 19 gólt!

Könnyen lehet, hogy az év mérkőzése lesz a Liverpool - Arsenal Ligakupa találkozó.

 Forrás: theguardian.com

 Borítókép: Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Videók