"Ha a klubvezetők tárgyalni akarnak velem, nyitott vagyok rá"

Kevin De Bruyne nyitott a szerződéshosszabbításra.


Kevin De Bruyne kijelentette, nyitott a szerződéshosszabbításra, vagyis szívesen maradna a Manchester City labdarúgóklubnál.

"Nagyon boldog vagyok itt, ahogy ezt mindig mondtam. Ha a klubvezetők tárgyalni akarnak velem, nyitott vagyok rá, de egyelőre nem beszéltünk, szóval nem tudom, miért mondják az emberek, hogy már megszületett a megállapodás" - nyilatkozta De Bruyne.

A belga válogatott játékos 2015-ben a német VfL Wolfsburgtól érkezett, azóta a Premier League-et kétszer, az FA Kupát egyszer nyerte meg, és számos egyéni elismerésben is részesült. Jelenlegi szerződése 2023 nyaráig szól, és a brit sportsajtó szerint ezt öt évvel hosszabbíthatja majd meg.


Fotó: Molly Darlington - Pool/Getty Images

Közelmúltbeli hírek szerint Lionel Messi hamarosan elhagyhatja az FC Barcelonát, és a Manchester Cityben folytathatja pályafutását. Omar Berrada operatív vezérigazgató szerint klubjuknak megvan az anyagi ereje ahhoz, hogy jövőre megszerezzék az argentin csatárt.

"Jó lenne, ha tényleg idejönne, de ha nem, akkor is van elég jó játékosunk, akikkel szívesen futballozok együtt" - vélekedett De Bruyne.

Borítókép: Catherine Ivill/Getty Images

Videók