„Gyakorlatilag lehetetlen megállapodást kötni Rashforddal”

A Tottenham komolyan érdeklődött a Manchester United játékosa iránt.


A 24 éves Marcus Rashfordról régóta pletykálják, hogy elhagyja a Manchester Unitedet. Roberto De Fanti azt állítja, hogy a Tottenham megpróbálta szerződtetni a csatárt.

Az angol támadónak nem ez volt a legjobb szezonja. A 24 éves játékos sokat padozott Ralf Rangnick irányítása alatt. A hírek szerint éppen ezért Rashford komolyan gondolkodik a jövőjén. Roberto De Fanti ügynök szerint, aki nem képviseli a játékost, azt állítja, nagy az érdeklődés Rashford iránt.

„Spanyolországból és Olaszországból is rengeteg topcsapat érdeklődött Marcus Rashford helyzetéről, hogy elhagyja-e a Manchester Unitedet. Az összes megbeszélés előtt úgy tűnt, hogy az értéke körülbelül 40 millió font, talán 50. De kiderült, hogy a csatár sokkal többe kerülne, 70-80 milliót kérnek érte. A United meg van győződve arról, hogy egy klub sem fizet ennyit érte, főleg nem egy rossz szezon után, így szinte biztos a maradása. Örülnek a maradásának, mert ha eladnák, meg kellene találniuk az utódját, ami nem prioritás, ezen a nyáron mindenképpen nem” – mondta De Fanti a Caught Offside-nak.


Fotó: Martin Rickett/PA Images via Getty Images

Az ügynök egy konkrét klub ajánlatáról is tud.

„Úgy tűnik, mostanában voltak megbeszélések a Rashford képviselői és a Tottenham Hotspur között. A londoni klub úgy véli, hogy gyakorlatilag lehetetlen megállapodást kötni Rashforddal – így az átigazolás már nem tűnik lehetségesnek.”

Borítókép és fotók: Alex Broadway/Getty Images

Videók