Guardiola a fordításról: jó tanácsokkal látott el a Real Madrid

A bajnokság megnyerése összejött.


A Manchester City egy szenzációs feltámadást mutatott be az Aston Villa ellen, Pep Guardiola pedig elismerően beszélt a játékosairól, miszerint legendák, akikre sokáig emlékezni fognak.

Kép

Annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligájában ismét elbukott, a Manchester City szinte hibátlan teljesítménnyel nyerte meg az angol bajnokságot. A katalán tréner érkezése óta a City szinte uralja a Premier League-t.

„Legendák vagyunk, akikre sokáig emlékezni fognak. Amit elértünk, nagyon nehéz megcsinálni, Sir Alex Ferguson a Manchester Unitednél évekkel ezelőtt kétszer-háromszor is megtette, most újra rájöttem, milyen hatalmas dolog ez” - jelentette ki Guardiola a meccs utáni interjújában.

„Életemben nem láttam olyan csapatot, mint a Liverpool. Az eredményünk nagysága nagyban összefügg a riválisunk nagyságával. Gratulálok a Liverpoolnak, hétről hétre jobbá és jobbá tettek minket. Itt az idő ünnepelni, ismét bajnokok vagyunk.”

Kép

Guardiola csapta 2-0-s hátrányban volt, majd pár perc alatt megfordították a mérkőzést, amire viccesen csak a Real Madriddal példálózott.

„Felhívtam a Real Madridot, és elláttak pár jó tanáccsal!” – viccelődött Guardiola. „Néha jó megélni az ilyen helyzeteket. Az volt az érzésem, hogy ez segíteni fog nekünk, hogy erősebbek legyünk a következő szezonban.”

Borítókép és fotók: Manchester City / Twitter

Videók