Gerát újabb másodosztályú klub vinné

Angol lapértesülések szerint az angol másodosztály idei szezonjának nyolcadik helyén végző Burnley együttese is szeretné leigazolni Gera Zoltánt, a Fulham középpályását.


Gera Zoltán jövője kapcsán az utóbbi hetekben, hónapokban rengeteg hír, pletyka látott napvilágot, a Fulham magyarját számos angol és külföldi együttessel szóba hozták már.
 
A szigetországból a hírek szerint többek között a Newcastle, a Birmingham, a QPR, a West Brom, a West Ham és a Norwich is vinné a 32 éves játékost, és a jelek szerint a kérők sorába most egy újabb klub áll be.
 
Az egyik, átigazolásokkal és átigazolási pletykákkal foglalkozó lap szerint az angol másodosztály idei nyolcadik helyezettje, a Burnley csapata szeretné keretében tudni a Magic Magyart.
 
A bordó-kékek idén a rájátszásba való bekerülést tűzték ki célul, ám végül két hellyel elmaradtak a még play-offot jelentő hatodik pozíciótól.
 
A nemrég még a Premier League-ben szereplő együttes a jelek szerint jövőre is hasonló célokkal vág majd neki a bajnoki idénynek, ennek eléréséhez pedig a jelek szerint Gera Zoltán szolgálatait is igénybe venné a Lancashire-i klub. 

Videók