Gary Neville Pápua Új-Guineába „menekült” a Liverpool bajnoki címe után – Videó

Zseniális videóval köszöntötte a Sky Sports a friss angol bajnokot.


Gary Neville, a Manchester United legendája "elmenekült Pápua Új-Guineába", legalábbis a Sky Sports vicces videójában, amelyet a Liverpool bajnoki címéhez készítettek.

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Vörösök csütörtök este 30 év után újra elhódították az angol labdarúgó élvonalban a bajnoki címet, miután a Manchester City 2-1-es veszteséget szenvedett a Chelsea ellen, így Jürgen Klopp együttesének előnye behozhatatlan lett. A bajnoki cím bebiztosítása után néhány szurkoló azonnal betalálta a Manchester United korábbi védőjét, a 85-szoros angol válogatott Gary Neville-t.

Az egykori Vörös Ördög köztudottan szívből utálja a Liverpoolt, tavaly nyáron pedig meglehetősen merész kijelentést tett, ugyanis azt mondta, hogy a United előbb fog bajnokságot nyerni, mint a Pool.

"Azért nem aggódom, mert a vezetőségi szinten és az átigazolásokért felelős részlegen hozott megfelelő döntésekkel korrigálható ez a probléma. Arra utalok, hogy a Citynek, a Liverpoolnak és a Tottenhamnek 25-30 évig borzasztó volt a toborzási politikája, most mégis ott tartanak, ahol. Előbb-utóbb a United is rátalál a helyes útra és újra elkezd nyerni. Ez csak idő kérdése. Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de szerintem a Manchester United előbb nyer bajnokságot, mint a Pool."

"Ha a Liverpool megnyeri a bajnokságot, akkor valószínűleg Pápua Új-Guineába költözöm vagy valahova máshova!"


(Kép: Julian Finney/Getty Images)

A Sky Sportsnál emlékeztek a felelőtlen kijelentésre, és miután a Liverpool bezsebelte a bajnoki címet zseniális videót készítettek. A közel másfél perces klipben több liverpooli legenda is feltűnik, többek között Graeme Souness, John Barnes vagy Jamie Carragher.

A meglehetősen mókás kisfilmben mindenki Neville-t keresi, aki szőrén-szálán eltűnt. Souness a Sky műsorvezetőjét, David Jonest is megfenyegeti, hogy árulja el kollégájuk tartózkodási helyét. Jamie Carragher azonban úgy dönt, hogy saját kezébe veszi az irányítást és egyedül indul útra, hogy megkeresse a 45 éves szakembert.


(Kép: Michael Regan/Getty Images)

Miután Carraghernek nem sikerült megtalálnia kollégáját, közvetlenül a kamerába nézve Liam Neeson Elrabolva című akciófilmjében elhangzott és azóta legendássá vált mondatát üzente Neville-nek.

"Neville, meg foglak találni."

Ezt követően Neville megérkezik a manchesteri repülőtérre, egy repülőjegyen pedig az úti cél látható: Pápua Új-Guinea.

Arra a kérdésre, hogy üzleti vagy nyaralási célból utazik-e a Föld második legnagyobb szigetére, Neville meglehetősen nyersen csak annyit felelt, hogy "egyik sem".

A tréfás videó végén bemondják, hogy a járat négy órát késik, így a nyolcszor angol bajnok kénytelen Manchesterben maradni.


Carragher ugyan nem találta meg a United egykori jobbhátvédjét, ezért megosztott egy képet a Twitteren, amelyen Neville Liverpool mezben épp pezsgőt bont. Zseniális bosszú az egykori játszótárstól.

Forrás: sportbible

Borítókép: sportbible

Sport365.hu - "Tudjuk, hogy profi vagy, de valld be, ma este olyan ocsmány leszel, mint én!"

Jamie Carragher egy üveg pezsgőt bontott élő adásban miután a Liverpool megnyerte az angol bajnokságot. Mint arról beszámoltunk, a Vörösök 30 év után végeztek a tabella élén, miután csütörtökön a Chelsea legyőzte a Manchester Cityt, és Jürgen Klopp együttesének előnye behozhatatlan lett.

Videók