Gareth Bale az Eb után a golfot választja és visszavonul?

Sajtóinformációk szerint meglepő lépésre készül.


Sajtóinformációk szerint Gareth Bale fontolgatja, hogy az Európa-bajnokságot követően visszavonul és golfozói karrierjére koncentrál.

A walesi játékos a 2020/21-es szezont a Tottanham Hotspurnél töltötte és bár a szezon egy részében csupán a kispadon kapott helyet, nagyszerű formát mutatott és a pályán töltött 920 perce alatt 11 gólt szerzett. Ezzel átlagban 83 percenként rúgott gólt, ami ebben a bajnokságban rajta kívül senkinek sem sikerült.

A Spurs rajongói minden bizonnyal a következő szezonban is szívesen látnák őt a klubban, a spanyol ABC szerint azonban ez nem fog megtörténni. A lap beszámolója azt írja, a játékos fontolgatja, hogy a nyári Eb-t követően visszavonul.


A foci után is van élet.

Fotó: Matthew Horwood/Getty Images

Az újság információ szerint Bale az őt kölcsönadó Real Madriddal olyan szerződést kötne, ami szerint fizetése felét megkapná, pályára azonban nem kellene lépnie többet.

Az ABC azt is hozzáteszi, miután a csatár visszavonul a labdarúgástól, azon lenne, hogy építse golfozói karrierjét.

Bár a lap állításai eléggé lehetetlenül hangzanak, Bale legutóbbi nyilatkozatával együtt mégis igaznak hathatnak. A játékos a Leicester City-vel való találkozó után ugyanis kijelentette, a karrierjét illető következő lépésével káoszt fog okozni.

Borítókép: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images

Videók