Gabriel Jesus: Idejét sem tudom, mikor játszottam utoljára fájdalom nélkül

Az Arsenal brazil támadója elárulta, mi a formája visszaesésének oka.


Gabriel Jesus a 2023/24-es szezonban 28 mérkőzésen 8 gólnál és 5 gólpassznál jár. Nem rossz számok, de az Ágyúsok drukkerei talán többet várnának tőle, pláne, hogy az előző idényben a Premier League-ben 11 találatig jutott, míg jelenleg csak 4-nél jár. Azonban az elmúlt hónapokban többször is sérült volt, erről osztott meg most részleteket:

„Igen, vannak problémáim és visszaeséseim. Az emberek nem tudják, de folyton érzek valami fájdalmat. Csak próbálok fitt maradni, segíteni az Arsenalt a legjobb tudásom szerint, és sosem panaszkodni. Remélem a következő idényre 100%-os állapotban leszek, viszont még ebben az idényben is igyekszem mindent beleadni. Az igazság az, hogy idejét sem tudom, mikor játszottam utoljára úgy, hogy nem fájt semmim" - árulta el Gabriel Jesus.

 

A 27 éves csatár posztriválisa, Kai Havertz teljesítményéről is szót ejtett, aki az elmúlt időszakban pazar formában játszik. "Hihetetlen, hogy milyen munkát rak ebbe bele. Ez annak az ára, amit hajlandó vagy megfizetni, ha egy olyan topcsapatban akarsz játszani, mint az Arsenal. Küzdened kell, hogy játssz, másképp nem megy, s ha nem játszol, akkor a háttérből kell segítened a klubot".

Nagy kérdés, mi lesz Gabriel Jesus helyzete a londoni együttesnél, hiszen a hírek szerint Mikel Artetáék a nyáron mindenképp szeretnének szerződtetni egy támadót, s mivel Kai Havertz is jelenleg azon a poszton találta meg leginkább önmagát, így könnyen előfordulhat, hogy a brazil csak másod- vagy harmadhegedűs lesz az Ágyúsoknál, ami könnyedén a távozásával járhat.

(Borítókép: Getty Images)

Videók