Ferdinand sztorija, amikor Rooney azt kérdezte, hogy ki a f*sz ez a fickó?

Ez akkor történt, amikor csatlakozott a Manchester Unitedhez.


Rio Ferdinand elárulta, hogy Wayne Rooney megkérdezte, hogy "ki a f*sz ez a fickó?", amikor a Manchester United leigazolta a játékost, aki később klubikon lett.

Mind Ferdinand, mind Rooney fontos játékosai voltak a Manchester Unitednek Sir Alex Ferguson irányítása alatt. Csúcsformájukban a Unitedtől nemcsak Angliában, hanem egész Európában rettegtek.

A korábbi védő elárulta, hogy Rooney-t meglehetősen hidegen hagyta, miután látta Nemanja Vidicet az edzésen. A Vibe with Five című műsorban Ferdinand így nyilatkozott: „Emlékszem, az egyik edzés után én és Wazza sétálgattunk. Azt kérdezte, 'ki a f*sz ez a fickó?” Vidic szörnyű volt. Ő és Evra ugyanabban az időszakban írtak alá. Rooney azt mondta, hogy a mester elszúrta, nem tudom, miért igazolták le.”

Gyorsan bebizonyosodott, hogy Rooney téved, mivel Vidic a Premier League valaha látott egyik legjobb védőjévé vált. A szerb végül 300 alkalommal lépett pályára az Old Traffordon.

Visszavonulása után Vidic most edzőnek tanul, és olyan csapatoknál töltötte az idejét, mint a Chelsea, a Tottenham Hotspur és a Brentford. Vidic még áprilisban azt mondta Ferdinandnak, hogy szívesen játszott volna a jelenlegi United-korszakban.

Borítókép: Matt McNulty/Getty Images

Videók