Ferdinand: Cristiano nem fogja elfogadni, hogy kispadra ültetik

Meddig lehet egy Cristiano Ronaldót padoztatni?


A 37 éves Cristiano Ronaldo eddig kevés játékidőt kapott Erik ten Hag irányítása alatt. Rio Ferdinand szerint a portugál sztár egyáltalán nem örül ennek.

Már régóta arról szólnak a hírek, hogy a 37 éves Cristiano Ronaldo szeretné elhagyni a Manchester United együttesét, mivel továbbra is a Bajnokok Ligájában szeretne játszani. Az elmúlt napokban elsősorban az olasz Napolival és a portugál Sporting Lisszabonnal hozták kapcsolatba.

Ronaldo ebben a szezonban négy bajnoki mérkőzésből csak egyen kezdett. Egykori csapattársa, Rio Ferdinand szerint a portugál támadó nem fogja elfogadni, hogy kispadra ültetik. Egyikünk sem tudja, hogy marad-e vagy sem. De ahogy Cristianót ismerem, biztosan tudom, hogy most nagyon dühös" - mondta a Five podcastjában.

„Teljesen mindegy ki kezd, de ő nem. Nem lehet azt csinálni, amit a pályafutása során ilyen hosszú időn keresztül csinált ezen a szinten, de azt nem fogja elfogadni, hogy egy olyan csapatban legyen cserejátékos, amelyik nem szerepel a Bajnokok Ligájában.”

Ronaldónak 2023-ig szóló szerződése van, további egyéves opcióval.


Borítókép és fotók: Kieran Cleeves/PA Images via Getty Images

Videók