Felbecsülhetetlen Gary Neville reakciója Martial kihagyott ziccere után

Az egykori vörös ördög kis híján felrobbant mérgében.


Ahogy arról beszámoltunk, az éllovas Liverpool 2-0-ra legyőzte a vendég Manchester Unitedot az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Az 59. percben nagy esély adódott a United előtt. Pereira passza után Anthony Martial került ziccerbe, de túl nagy gólt akart lőni, és kis híján kilőtte a labdát az Anfieldről. A kihagyott helyzetre a Manchester United korábbi labdarúgójának, Gary Nevillenek a reakciója felbecsülhetetlen.

A mérkőzés összefoglalója:

Martial óriási helyzete 7:07-től:


Neville a mérkőzést közvetítette, a Liverpool korábbi védőjével, az azóta televíziós szakértőként és szakkommentátorként dolgozó Jamie Carragherrel, és Martial ziccerénél kis híján felrobbant mérgében, dühösen az asztalra csapott.

Neville nem hiába volt bosszús, hiszen a nagy rivális Liverpool tovább növelte előnyét a bajnokságban és már 16 ponttal vezet a Manchester City előtt, úgy hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ráadásul korábbi csapata, a United elszalasztotta az esélyt hogy két pontra felzárkózzon a tabella negyedik helyén álló Chelseahez.
 

Borítókép: Naomi Baker/Getty Images

Videók