Falcao térde tragikus helyzetben?! Veszélyben a pályafutása?

A Daily Mail arról ír, hogy a Manchester Unitedben kölcsönben szereplő Radamel Falcao januárban megsérült térde komolyan veszélyezteti további pályafutását.


Radamel Falcao jelenleg kölcsönben szerepel a Manchester United csapatában - vagyis hogy nem igazán szerepel, mivel állandóan sérülések gyötrik. Most éppen vádlisérülése miatt volt kénytelen kihagyni a legutóbbi három meccset, ám még az Everton elleni találkozó után - melyen idei egyetlen gólját szerezte - készült képen látszik, amint januárban szétszakított térdén egy hatalmas jeges tasak van.

A Daily Mail most arról számolt be, hogy ez nem egyedi eset: a 28 éves kolumbiai gyakorlatilag minden meccs és edzés után hasonló módszerrel próbálja meg épen tartani műtött térdét, ami igen kellemetlen egy olyan játékos esetében, aki heti 280 ezer fontot visz el a klub büdzséjéből.

"Nem ítélhetem el azért, mert most sérült, de azt sem tudom megmodani, mikor téhet vissza" - mondta róla még korábban edzője, Louis van Gaal, aki azonban komolyan aggódik amiatt, hogy Falcao csak kidobott pénz, és a teste nem fogja bírni a Premier League ritmusát.

 

A photo posted by @falcao on

Videók