Falcao alkalmatlan arra, hogy a Premier League-ben játsszon?

Egy, a Manchester United belső köreihez közel álló újságíró szerint Louis van Gaal azon aggódik, hogy Radamel Falcao fizikálisan nem alkalmas a Premier League-re.


Ian Ladyman igen megbízható újságírónak számít, ha a Manchester Unitedról van szó. A zsurnaliszta most arról számolt be, hogy a MU menedzsere, Louis van Gaal igen csak aggódik sztárcsatára, Radamel Falcao fittségével kapcsolatban.

A kolumbiai gólvágó, aki a Monaco kölcsönjátékosaként szerepel a Vörös ördögöknél, hiába ontotta eddig minden állomáshelyén a gólokat, ebben a szezonban eddig csak háromszor játszott, és csak egy gólt szerzett, mivel állandóan sérült.

"Van Gaal azon aggódik, hogy lehet, mégsem volt jó ötlet kölcsövenni Radamel Falcaót, mert a csatár fizikailag alkalmatlan arra, hogy folyamatosan játsszon a Premier League-ben" - írta a Daily Mail szakírója.

Mint ismert, a csatár év elején elszakította a térdét, így lemaradta a brazíliai világbajnokságról is. A MU szinte biztosan csak akkor szerződteti a szezon végén Falcaót, ha a támadó egészséges lesz.

Videók