Fabinho: a döntő után nem akartam buszos felvonulást

Úgy érezte, nem tudna felhőtlenül ünnepelni.


Fabinho elárulta, hogy miután elveszítették a Bajnokok Ligája döntőjét, nem volt kedve a Liverpool által tervezett trófeaparádéhoz. A véleménye azonban megváltozott, amikor meglátta a rengeteg szurkolót, akik mind őket támogatták.

„A döntő elvesztése után nem akartam buszos felvonulást rendezni a Liverpool utcáin. A vereség nagyon megviselt a Real Madrid ellen. Az volt az érzésem, hogy valami nagy dologról maradtunk most le. De amikor visszatértünk Liverpoolba és elkezdtük a felvonulást, a hangulat nagyon megváltozott. Rájöttem, hogy ez a legjobb dolog, ami történhetett velünk. Ez segített értékelni, azt hogy a csalódottság ellenére sok embert boldoggá tettünk a szezonunk során.”

„Nem lepődtem meg, hogy hányan jöttek el, mert a Liverpool-szurkolók egyszerűen őrültek. De az a támogatás, amit aznap mutattak nekünk, valóban hihetetlen volt. Megmutatták, mit jelent számukra a klub. Bár veszítettünk Párizsban, boldogok voltak. Nem minden szezonban nyersz két címet. Minél többet elmélkedtem, annál jobban értékeltem, milyen jó szezonunk volt.”

Borítókép és fotók: Martin Rickett/PA Images via Getty Images

Videók