Ezzel a három játékossal erősítene Guardiola

Komoly erősítésbe kezdene.


Pep Guardiola Manchester City-je megvédte bajnoki címét, és szombaton újabb címért száll versenybe toronymagas esélyesként az FA Kupa döntőjében a Watford ellen. Ha megszerzik az ikonikus trófeát azzal egy még precedens nélküli triplázást hajtanának végre Angliában. Ennek ellenére a spanyol tréner már azon gondolkozik, a nyáron kikkel kellene megerősíteni a rekord-döntő keretet.
 
A City csapata már így is a világ egyik legjobb állománya, de az európai álomról való ismételt lecsúszás újabb magaslatok felé tereli a fókuszt. A Daily Mail információi szerint, három játékost már meg is neveztek, mint célpontot a nyárra: Rodrigo Hernández, Matthijs de Ligt és Houssem Aouar.
Rodrigó Hernández és Arthur a Barcelona-Atlético Madrid összecsapáson Fotó forrása: Sport Images/Getty Images
 
Rodrigo Hernándezt lehet a három közül a legkönnyebben megszerezni, hiszen az Atlético Madrid játékosának szerződésében szerepel egy 70 millió eurós kivásárlási ár. A kimagasló teljesítménye pedig Európa elitjének radarjára helyezte. Ha hajlandóak rá ennyit áldozni, már csak a játékost kell meggyőzni, hogy őket válassza. Igaz, az AS legutóbbi jelentése szerint Rodrigo maradni szeretne Diego Simeone csapatánál, és egy új projekt részese lenni a Wanda Metropolitanóban, azonban az angol források szerint a City meg tudná győzni a váltásról.
 
Még több kreativitásért a játékban, és Gündogan lehetséges távozása miatt, figyelik a manchesteri kékek az Olympique Lyon középpályását, Aouart. A 20 éves játékos pályára lépett a BL-ben Guardioláék ellen, ahol úgy tűnik meggyőzte a katalán trénert. 
 
A hátsóalakzatba az újság szerint a City az Ajax nagyon keresett ifjú titánját De Ligtet nézték ki, aki szinte biztosan elhagyja nyáron csapatát. Azonban erre a transzferre igen kicsi az esély, ugyanis a 19 éves védő nagy valószínűséggel már meg is egyezett a Barcelonával. Ha róla lecsúsznának, akkor is van B terv, méghozzá a Leicester City-ben többek figyelmét felkeltő Harry Maguire.

Eltilthatják az angol bajnokot a BL-től

Szabályt szeghettek Guardioláék.

 

Videók