Ezekkel a jó tanácsokkal látta el a United legendája honfitársát

Nagy reménységet szerződtettek a Vörös Ördögök.


Daniel James önmagát kell adnia, hogy élvezze a Manchester Unitedben rá váró kihívásokat, és hogy sikeres legyen a csapatnál, mondja a klub legendája, és Wales szövetségi kapitánya, Ryan Giggs.
 
Ahogyan megírtuk, a United pénteken jelentette be hivatalosan, hogy leigazolták a 21 éves reménységet a Swansea City-től. A jelentések szerint 18 millióért váltott klubot.
 
James csak egy évnyi felnőtt bajnokságban szerzett tapasztalatot gyűjthetett eddig, de sokak figyelmét felkeltette a klubjában és Wales válogatottjában nyújtott teljesítményével. A United legendája Giggs pedig úgy hiszi, mindenki számára előnyös megállapodás született, mivel a tehetséges szélső folyamatosan a kezdőbe kerülésért dolgozhat.
 
– Tudom, hogy a United rajongók támogatni fogják, és élvezik majd a játékát. Ez mindenki számára fantasztikus - Dannek, a Manchester Unitednak, és jó üzlet a Swansea-nak is, – mondta a riportereknek Giggs. – Ez a világ legnagyobb csapata, szóval azt tanácsolom, élvezze a kihívást, ne akarjon más lenni, és akkor rendben lesz.
 
Giggs most is beválogatta Jamest, akinek édesapja, Kevan tragikus hirtelenséggel huny el múlt hónapban.
 
Fotó forrása: James Williamson - AMA/Getty Images

Videók