Ez Cristiano Ronaldo utolsó reménye

Vajon távozik a portugál sztár Manchesterből? A Borussia Dormtmund dobhat mentőövet számára.


Cristiano Ronaldo azért szeretné elhagyni a Manchester Unitedet, hogy ebben a szezonban is játszhasson a Bajnokok Ligájában, éppen ezért mostanra a Borussia Dortmund maradt az utolsó esélye.

Ügynöke, Jorge Mendes a nyarat azzal töltötte, hogy megvizsgálja a lehetséges lehetőségeket a 37 éves játékos számára, akinek még egy év van hátra a jelenlegi szerződéséből. A United továbbra is azt állítja, hogy Ronaldo nem eladó, de a színfalak mögött egyre inkább úgy érzik, hogy talán jobb lenne a nyáron elengedni az ötszörös aranylabdást, mint arra kényszeríteni, hogy maradjon akarata ellenére.

Miközben a United enyhíthet az álláspontján, Ronaldo lehetőségei korlátozottnak tűnnek. A CBS Sports értesülései szerint a Borussia Dortmund az egyetlen hiteles opció, amely még mindig az asztalon van a portugál válogatott játékos számára. A Dortmund "belső megbeszéléseket" folytat egy esetleges ajánlatról a portugál sztár végleges vagy kölcsönszerződéssel történő leigazolásáról.

A Dortmund szeretne még egy csatárt igazolni a nyáron, miután az újonnan szerződtetett Sebastien Haller több hónapra kidőlt, mert heredaganatot diagnosztizáltak nála. A CBS Sports állítása szerint "Ronaldóhoz közeli" források úgy tekintenek a Dortmundra, mint a csatár "utolsó lehetőségére", hogy a nyáron elhagyja a Unitedet.

Ronaldo nemrég azzal vádolta a médiát, hogy "hazugságokat" mondanak a jelenlegi helyzetéről, és megfogadta, hogy egy hamarosan megjelenő interjúban mindent elárul.

Borítókép és fotók: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Videók