Ez a nem mindennapi vendég hálálkodott Ten Hagnak Manchesterben

A legendás olimpikon egész életében United szurkoló volt, ebben a szezonban akár büszke is lehet rá.


A jamaikai nyolcszoros olimpiai bajnok a Fulham elleni FA kupa találkozót követően rázott kezet a vörös ördögök menedzserével.

„Arra voltam kíváncsi, hogy kit fogunk igazolni nyáron, amire ő visszakérdezett: lennének ötleteid?” – mondta a PA news agencynek a találkozóról.

„Kedves, jópofa beszélgetés volt. Legelőször csak annyit mondtam neki: köszönöm. Erre ő: mit köszönsz? – azt, hogy visszahoztad napfényt Manchesterbe, jó érzés nézni a csapatot most.”

„A társaság együtt van, egységesek. Közösen, keményen dolgoznak és láthatod a játékuk célját, a fejlődésüket. Nagyon boldoggá tesz az a teljesítmény, amit fel tud mutatni és elmondhatom, hogy még többet fogunk elérni. Sok kupát nyerhetünk Ten Haggal, amitől csak még izgatottabbá válok.”

 

 

Bolt úgy véli, hogy a játékosok azért is tudnak ennyire jól futballozni, mert le akarják nyűgözni mesterüket, akivel szemben oda-vissza él a bizalom.

A válogatott szünetet követően a vörös ördögök a Newcastle ellen játszanak április másodikán idegenben a Premier Leagueben.

Borítókép: Getty Images /  Simon Stacpoole/Offside

Videók