Erik ten Hag szerint elfogadhatatlan Cristiano Ronaldo viselkedése

Senki nem hagyhatja el a stadiont a mérkőzés vége előtt.


Ezen a nyáron Cristiano Ronaldo jövője uralta a híreket, miután a szupersztár támadó a múlt hónapban a távozását kérte a klubtól.

Nem sokkal azután, hogy felröppent a hír, hogy Ronaldo távozni akar az Old Traffordról, a 37 éves játékos kimaradt Erik ten Hag 31 fős thaiföldi és ausztráliai előszezonjára készülő keretéből, Ronaldo távolmaradása állítólag családi okokra vezethető vissza. Több hét végtelen pletyka után Ronaldo a múlt héten tért vissza az Old Traffordra, amikor a United nyári utolsó barátságos mérkőzésének első félidejében játszott a Rayo Vallecano ellen.

Ronaldo keveset mutatott 45 perces játéka során, és nem lehetett nem észrevenni, hogy idő előtt elhagyta az Old Traffordot és nem várta meg a mérkőzés végét.

Ten Hag most megszólalt a sztárja viselkedése kapcsán, mondván senki nem távozhat idő előtt a stadionból, és ragaszkodik hozzá, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan.

„Ezt biztosan nem nézem el. Elfogadhatatlan, bárki is teszi. Egy csapat vagyunk, és végig ott kell lennie mindenkinek” - mondta Ten Hag a Viaplay Sport Netherlands-nak.

Borítókép és fotók: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Videók