Egy mozdulat, amivel Klopp megint belopta magát a szurkolók szívébe

Együtt ünnepelve még édesebb a győzelem.


Jürgen Klopp nem mindennapi módját választotta, hogy megköszönje a szurkolók támogatását.

A Liverpool 3-1-re győzött a Crystal Palace ellen, és mivel az éllovas Manchester City csak egy döntetlent hozott össze a Southamptonnal, a Vörösök 9 pontra csökkentették a listavezetővel szembeni hátrányukat.
A csapat Virgil van Dijk, Alex Oxlade-Chamberlain és Fabinho góljainak köszönhetően győzött, azonban nem lehettek maradéktalanul elégedettek, mivel a második félidőben a Palace keményen küzdött, és a Vörösöknek végül egy vitatható büntetővel sikerült növelni az előnyüket amivel bebiztosították a győzelmüket.

"Megmutatta (a mérkőzés), milyen őrülten jók tudunk lenni, és milyen rosszak is vagyunk!" – értékelte a látottakat a Jürgen Klopp a BBC Sportnak a mérkőzést követően.

„Harmincöt percig kiemelkedőek voltunk. Nagyon élesnek tűntünk és készen álltunk a kis helyeken való játékra, majd két-három hanyag passz miatt a Palace visszatért és nem kezdtünk jól a második félidőben. Megvoltak a pillanataink, de nem mi irányítottunk tovább” – fejtette ki részletesebben a véleményét a meccsről.

Bár Klopp nyilatkozatából kitűnik, hogy nem volt teljesen elégedett, a győzelemnek és a Manchester Cityhez való közelítésnek nagyon örült, ezt pedig szerette volna megosztani a rajongókkal is. Az interneten kering egy felvétel, amin jól látszik, hogy az edző kezében néhány üveg sörrel leszáll a csapat buszáról és megkínálja a szurkolókat.


A poszt alatt sorra gyűlnek a lájkok és az edzőt méltató kommentek. Nagyon úgy tűnik, hogy Kloppnak megint sikerült magát belopnia az emberek szívébe.

Borítókép: twitter.com

Forrás: givemesport.com

 

Videók