"Egy álommal ér fel ez a lehetőség"

Jadon Sancho a Manchester Unitedhez igazolt.


Lezárult Jadon Sancho átigazolása: az angol válogatott labdarúgó a Borussia Dortmundtól a Manchester Unitedhoz szerződött.

A Vörös ördögök pénteken honlapjukon jelentették be a 21 éves játékos érkezését, akivel 2026 júniusáig szóló szerződést kötöttek plusz egy éves opcióval.

"Hálás vagyok a Dortmundnak, hogy lehetőséget adott az első csapatban játszani, de mindig is tudtam, hogy egy napon vissza fogok térni Angliába. Egy álommal ér fel a lehetőség, hogy a Manchester Unitedhoz igazolhattam, alig várom, hogy pályára lépjek a Premier League-ben" - fogalmazott Sancho.

Az angol és a német együttes már július 1-jén megállapodott egymással a szélső klubváltásáról, a transzfer azonban csak most lett hivatalos.

A Manchester City akadémiáján nevelkedett Sancho 2017 augusztusában szerződött Dortmundba, amelynek színeiben 137 mérkőzésen 50-szer volt eredményes és 64 gólpasszt adott. A United sajtóhírek szerint 85 millió eurót fizet a dortmundiaknak.

A 22-szeres válogatott játékos a döntős angol csapat tagja volt az Európa-bajnokságon, az olaszok elleni finálé tizenegyespárbajában azonban rontott.

Borítókép: Facebook.com/ Jadon Sancho 

Videók