Darwin Nunez elárulta, mi az, amit mindenképp véghez akar vinni Liverpoolban

Úgy érzi, ha ez sikerül, könnyebb dolga lesz.


Darwin Nunez elárulta, kitűzött maga elé egy célt, amit a Liverppolban való tartózkodása alatt mindenképp szeretne véghez vinni.

Az angol klub a 85 millió fontért a Benficától szerződtette Darwin Nunezt, miután az uruguayi játékos a portugál csapat színeiben 34 gólt szerzett, ebből 6-ot a Bajnokok Ligájában .
Jürgen Klopp együttesében nincs hiány a dél-amerikai játékosokból, így Nunez beilleszkedését Firmino, Fabinho, Luis Diaz és Fabio Carvalho is segíteni tudta. Az új játékos rajtuk kívül James Milnerrel és Thiagóval is könnyen megérteti magát, mivel ők tudnak spanyolul. A 23 éves labdarúgó ennek ellenére szeretne még közelebb kerülni csapattársaihoz, így elhatározta, hogy mielőbb megtanul angolul.

„Ahogy telik az idő, megpróbálok megtanulni angolul, és akkor többet tudok majd beszélgetni az angolul beszélő játékosokkal” – mondta Nunez a Liverpool.com -nak.

„Nagyon szeretnék angolul tanulni, mert az angol mindenben nagyon fontos. Tehát ha többet tudok majd a nyelvből, akkor mindenkivel angolul fogok tudni beszélni."

Úgy tűnik a játékos mindent megtesz azért, hogy ne csak a pályán, hanem azon kívül is tökéletesen beilleszkedjen.

Borítókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Videók