Cristiano Ronaldót hibáztatják a Manchester United gyenge formájáért

Több kárt okoz, mint hasznot? - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Cristiano Ronaldo öt meccsen öt gólt szerzett azóta, hogy az átigazolási időszak utolsó pillanatában visszatért a Manchester Unitedhez. Ennek ellenére kimaradt az Evertoni elleni kezdőből.

A 36 éves játékos jó formája ellenére a United szenved, és Ronaldo szerződtetése óta hét mérkőzésen mindössze háromszor nyertek. A Juventus egykori sztárja egyáltalán nem tudott nagy hatást gyakorolni a csapat játékára, amikor a Toffees ellen lépett pályára, és az Ajax korábbi sztárja, Danny Blind úgy véli, a portugál legenda a hibás a klub problémái miatt.

„Ronaldónak nem igazán kell aktív szerepet játszania. Nem a megszokott játékukban játszanak. Paul Pogba próbálta irányítani a csapatot, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre. Ronaldo nem ezt tette, ő nem ilyen. Csak a gólokra tud gondolni, és reméli, hogy majd mások megszerzik a labdát.”

Blind, akinek fia, Daley korábban a United csapatában játszott, azt sugallja, hogy Ronaldo nem fogja letámadni a védőket, és ezért megnehezíti Ole Gunnar Solskjaer csapatának a dolgát, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre.

Forrás: sportbible.com
Borítókép/Fotók: sportbible.com

Videók