Cristiano Ronaldót akarják januárban

A Real Madrid gondolkodik a leigazolásán. Szüksége van a spanyol csapatnak rá a portugál sztárra?- Top5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A spanyol óriás, a Real Madrid figyelemmel kíséri Cristiano Ronaldo helyzetét a Manchester Unitednél, és a hírek szerint januárban megpróbálhatja szerződtetni.

Ralf Rangnick a Manchester Unitedhez érkezése óta dicséri a szupersztárt, Cristiano Ronaldót. A német edző azonban jól ismert arról, hogy inkább a fiatal játékosokba fektet bizalmat. Rangnick 2020 nyarán azt szerette volna például, hogy az AC Milan szabaduljon meg Zlatan Ibrahimovictól, mivel nem akart idősebb játékosok köré csapatot építeni. A Milan azonban végül Stefano Pioli megtartása mellett döntött.

Kép
Fotó: Twitter

A Football Insider értesülései szerint, a Real Madrid érdeklődik Ronaldo iránt, és úgy vélik, hogy Rangnick érkezésével megnyílhat Ronaldo előtt a távozás ajtaja a Manchester Unitednél. A Real Madrid követi tehát Ronaldo helyzetét, és télen licitálhat érte, ha lehetőséget lát rá.

Cristiano szerződése 2023 nyaráig szól, aki 2009 és 2018 között már megfordult a Real Madrid együttesében. A spanyoloknál 438 mérkőzésen 450 gólt és 132 gólpasszt jegyzett.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Cristiano Ronaldo/Facebook

Videók