Cristiano Ronaldo új klubot keres: Chelsea, Sporting CP vagy Roma?

Szeretné elhagyni a Manchester Unitedet.


A tavalyi szezon vége óta arról beszélnek, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Manchester Unitedet, és a legfrissebb jelentések szerint ez valóra válthat.

A portugál egyáltalán nem örül annak, hogy a következő szezonban az Európa Ligában szerepelhet a Vörös Ördögökkel, és keresi a kiutat. A The Times értesülései szerint a portugál sztár arra kérte a Manchester Unitedet, hogy engedjék őt el, ha a klub kap érte egy megfelelő ajánlatot.

A következő szezonban egy olyan csapatban akar játszani, amely a Bajnokok Ligájában szerepel. Ezt sem a Manchester United, sem José Mourinho által irányított AS Roma, de még a Newcastle sem tudja biztosítani neki. Ezért úgy tűnik, hogy a legfőbb jelöltek a Chelsea és a Sporting CP.

Állítólag a Chelsea új tulajdonosa, Todd Boehly nemrég találkozott Ronaldo ügynökével, Jorge Mendesszel. Romelu Lukaku távozásával a Chelsea csapatánál felszabadult egy hely a támadószekcióban. Az azonban nagy kérdés, hogy Ronaldo hajlandó lenne-e egy rivális csapathoz szerződni.

A legromantikusabb lehetőség az lenne, ha visszatérne a Sporting CP-hez, ahhoz a klubhoz, ahol profiként debütált. Hugo Viana, a lisszaboni klub sportigazgatója nem zárta ki ennek a lehetőségét, de úgy gondolja, ennek még nem jött el az ideje.

PSG, Bayern München vagy Real Madrid?

Cristiano érkezése a Bayern Münchenhez Robert Lewandowski helyére teljesen logikusan hangzik, de messze van az igazságtól, a Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic szerint ez nem fog létrejönni. A PSG és a Real Madrid lehet még az a két klub, akik biztosíthatnának neki egy helyet, úgy tűnik azonban, hogy egyikük tervei között sem szerepel a portugál sztár.

Borítókép és fotók: Valter Gouveia/NurPhoto a Getty Images

Videók